الجمعة، 10 أبريل 2009

شيش كباب باللحمة اوالفراخ(من صباحك سكر زيادة)

مرسلة بواسطة Amira في 9:24 ص

المقادير
لحم بتلو او ضانى مقطع مكعبات
9حبات طماطم صغيرة جدا
فلفل اخضر
5حبات بصل صغيرة

مقادير تتبيلة اللحم
ملح – فلفل – زيت - عصير بصل
بقدونس – زعتر – ثوم
2معلقة خل
اسياخ للشوى

الطريقة
نضع مكعبات اللحم فى اناء به التتبيلة السابقة ونتركها لمدة 4 ساعات لكى تتبل جيدا
وبعد كده نأتى باللحم المتبل ونضعه فى اسياخ الشواء مع البصل والفلفل المقطع مع الطماطم الصغيرة
ملحوظة
نبدا بوضع اللحم في الاسياخ ثم الطماطم ثم البصل ثم الفلفل وبعد كده نضعها على الجريل او الشواية لغاية ما تستوى ونقدمها مع البقدونس

مدة الطهى من20الى25 دقيقة
شيش كباب الفراخ
نفس الريقة السابقة بس بنزود على التتبيلة 2 معلقة عصير طماطم

سوما

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 

كلام من القلب Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare