الخميس، 30 أبريل 2009

القرنبيط المقلى - الزهرة

مرسلة بواسطة Amira في 9:21 م
-نقطع زهور القرنبيطونسلقه فى ماء ساخن نصف سلقوبعدين نحضر الخلطة اللى هى " حليب ، بيضه، ملعقتين دقيق، ملح ، توابل، بقدونس " ونضع القرنبيط فى الخلطة ثم نقليه فى زيت حار وعميقوممكن عمل نفس الخلطة للبطاطسوممكن عمل القرنبيط فى الفرن نحط القرنبيط بعد سلقه فى صينية ثم نضع نفس الخلطة فوقه وندخله الفرن بس المقلى افضل طبعا فى الطعم أن اعجبك الموضوع واستفدتي منه او حببت نقله الى موقعك الخاص او الى منتداك ما

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 

كلام من القلب Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare