الثلاثاء، 14 أبريل 2009

طريقة عمل الارز بالجنبري بالصور

مرسلة بواسطة Amira في 6:59 ص
المقاديرجمبرى من الحجم الكبيركيلو ارز مصرىجمبرى صغير مقشر ومسلوقبصلة كبيرة مبشورة ناعم جداملح وفلفل اسود مطحون ناعمالطريقةيسلق الجمبرى الصغير فى ماء ثم نتخلص من ماء السلق الجمبرى الكبير يسلق بقشرة مع بصلة مقطعة جوانح وفلفل وكمون وملح فى كمية ماء وفيرة ممكن الاحتفاط بها كطبق شوربة او نترك ماء السلق حتى يجف ويصبح صوص يقدم مع الجمبرى والطحينة والخبز لعمل الارز نحمر البصلة الكبيرة المبشورة ناعم حتى

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 

كلام من القلب Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare