الثلاثاء، 14 أبريل 2009
طريقة عمل الارز بالجنبري بالصور
المقاديرجمبرى من الحجم الكبيركيلو ارز مصرىجمبرى صغير مقشر ومسلوقبصلة كبيرة مبشورة ناعم جداملح وفلفل اسود مطحون ناعمالطريقةيسلق الجمبرى الصغير فى ماء ثم نتخلص من ماء السلق الجمبرى الكبير يسلق بقشرة مع بصلة مقطعة جوانح وفلفل وكمون وملح فى كمية ماء وفيرة ممكن الاحتفاط بها كطبق شوربة او نترك ماء السلق حتى يجف ويصبح صوص يقدم مع الجمبرى والطحينة والخبز لعمل الارز نحمر البصلة الكبيرة المبشورة ناعم حتى
Categories
اطباق الارز بانواعها,
الاسماك والبحريات seafood
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
0 التعليقات:
إرسال تعليق