الأحد، 3 مايو 2009

شيش كباب باللحمة او الفراخ من برنامج صباحك سكر زيادة

مرسلة بواسطة Amira في 10:53 م

المقادير
لحم بتلو او ضانى مقطع مكعبات
9حبات طماطم صغيرة جدا
فلفل اخضر+5حبات بصل صغيرة
مقادير تتبيلة اللحم
ملح – فلفل – زيت - عصير بصلبقدونس – زعتر – ثوم2معلقة خل +اسياخ للشوى
الطريقة نضع مكعبات اللحم فى اناء به التتبيلة السابقة ونتركها لمدة 4 ساعات لكى تتبل جيدا
وبعد كده نأتى باللحم المتبل ونضعه فى اسياخ الشواء مع البصل والفلفل المقطع مع الطماطم الصغيرة
ملحوظةنبدا بوضع اللحم في الاسياخ ثم الطماطم ثم البصل ثم الفلفل وبعد كده نضعها على الجريل او الشواية لغاية ما تستوى
ونقدمها مع البقدونسمدة الطهى من20الى25 دقيقةشيش كباب الفراخنفس الريقة السابقة بس بنزود على التتبيلة 2 معلقة عصير طماطم

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 

كلام من القلب Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare