الاثنين، 18 مايو 2009

طاجن ام على بالمكسرات من اسامة السيد

مرسلة بواسطة Amira في 2:31 م

المقادير وطريقة الاعداد
2كوب حليب ساخن مضاف اليه السكر وقليل من القانليا
+مرفيه ونكسره تكسير خفيف+بندق وجوز هندوزبيب ولوز
+قشطة اوكريمة
ثم نأتى بطاجن ونضع به المرفيه المكسر ومعه المكسرات والزبيب وجوز الهند
وبعدها نضيف عليه اللبن المحلى بالسكر ثم نضع الكريمة او القشطة على الوش
وندخل الطاجن الفرن لمدة4او5 دقائق يعنى بمجرد ما وش الطاجن يتحمر اخرجه من الفرن
وبالهنا والشفا

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 

كلام من القلب Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare