الاثنين، 4 مايو 2009

كيك الشيكولاته بالبندق والزبيب

مرسلة بواسطة Amira في 1:35 ص

المقادير
نصف كيلو شيكولاته خام (بدون سكر)
300جرام دقيق/100جرام زبدة
كباية سكر - فانيليازبيب - بندق - بيض

الطريقة
نعمل للشيكولاته حمام ماء ساخن علشان تسيح وبعد كده نضع عليها الذبدة وتقلب جيداا
بعد كده نضع عليها الدقيق والسكر وباقى المكونات ونضربها كويس
ونضعها فى فرن درجة حرارته180 درجة لمدة 30 او40دقيقة

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 

كلام من القلب Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare