الأحد، 3 مايو 2009

فراخ على الطريقة الايطالية...... الشيف يسرى ...من كل بلد اكلة

مرسلة بواسطة Amira في 11:06 م

المقادير
فراخ صدور و ورااكملح – فلفل- زيت - بصل مقطع
– فلفل مقطعطماطم مقطعة – زيتون اسود مقطع
الطريقة
نأتى بالفراخ ونتبلها بالملح والفلفل ثم قوم بتشويحها فى زيت لغاية ماتاخد لون
ثم نضعها فى صينية ونأتى بالبصل المقطع والفلفل والطماطم والزيتون الاسود ونضعها فى الزيت السابق
بس نضعها نوع نوع ونشوحها شوية فى الزيت ثم نضع الخليط كله فى الصينية مع الفراخ وندخلها الفرن حتى تنضج

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 

كلام من القلب Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare