الأربعاء، 29 يوليو 2009

مكس جريل ابو شقرة

مرسلة بواسطة Amira في 2:45 م


المكونات
200 جم كفتة ضانى.
 100 جم فراخ شيش تاووك.
 150 جم كباب ضانى ريش.
 جارنييه مشوى (بصل - طماطم – فلفل ).
 توابل للشيش تاووك ( ملح – فلفل – مستردة – بصل مبشور – زبادى ).
ملحوظة : توضع جميع التوابل على الكباب و الكفتة ماعدا الزبادى والمستردة .

طريقة التحضير
- تتبل الكفتة بالبصل والملح والفلفل ثم توضع على الاسياخ.
- تتبل قطع الفراخ بالملح والبصل والفلفل والزبادى والمستردة وتترك لمدة ساعة ثم توضع على الاسياخ.
- تتبل اللحمة الضانى والريش بالملح والفلفل والمستردة والبصل وتترك لمدة ساعة ثم توضع فى الاسياخ.
- يوضع البصل والفلفل والطماطم فى الاسياخ ثم تسوى جميع الاسياخ حتى تمام النضج ثم تقدم ساخنة وشهية وتزوق بقليل من البقدونس المفروم.

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 

كلام من القلب Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare