الثلاثاء، 28 أبريل 2009

كحك العيد بالعجمية

مرسلة بواسطة Amira في 9:20 م
*************** كيلو دقيق – 1/2 كيلو سمنمن كوب لكوب ونصف ماء دافىء للعجنقطعة خميرة بيرة فى حجم عين الجملزرة ملح – 2 معلقة ريحة كحكسمسم – معلقة سكرالطريقةننخل الدقيق في طبق غويط للعجن ..نعمل حفره في النص نضع فيها السمسمنقدح السمنه علي النار لغاية ما تتقدح كويس جدانحطها علي السمسم ونقلب بملعقه خشب او بالمقصوصةلماتبرد نبس أو نفرك خليط الكعك بين الإيدين كويس قوي ..حتي ينعم ويتشبع بالسمنه-نخمر

0 التعليقات:

إرسال تعليق

 

كلام من القلب Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare