الأحد، 12 أبريل 2009
كبة البطاطس و البرغل
المكونات :بطاطس صحيحة و مقشرة و مسلوقةبرغل ناعم منقوعالحشو :3 أنواع من الحشو :1- زيت يحمر فيه بصل ثم تضاف سبانخ و ملح و فلفلمكن إضافة سماق أو دبس رمان أو عصير ليمون و ممكن إضافة جبنة بيضاء2- زيت يحمر فيه بصل و ثوم مقطع و بطاطس مبشورة و يمكن إضافة جبنة موزاريللا3- لحم مفروم معصج و صنوبر و بصلبعد تسوية الحشوة تترك لتبرد شوية قبل حشو الكبةالطريقة :1- توضع البطاطس و البرغل في مفرمة اللحم لهرسهم2-
Categories
مقبلات,
وصفات الشيف أسامه السيد
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
0 التعليقات:
إرسال تعليق